onsdag 30 september 2009

Dagens mail

Bästa Jösses


USA:s president Barack Obama kommer till Köpenhamn fredagen den 2 oktober. Det får konsekvenser för trafiken över Øresundsbron, som stängs för trafik två gånger i samband med detta.


Stängningarna beräknas ske i tidsintervallen 07.30-08.30 och 11.30-12.30. Tiderna gäller dock med förbehåll för att Barack Obamas tidsplan kan ändras.



Av säkerhetsskäl kräver polisen att all trafik på bland annat Öresundsmotorvägen stoppas medan presidenten passerar. Vi beklagar de besvär som stängningarna medför för dig och hoppas på din förståelse.



Du kan få uppdaterad information om stängningarna av trafiken på www.oresundsbron.com, via vår SMS-service, i trafikradion samt på informationsskyltarna före Øresundsbron.



Med vänlig hälsning

Øresundsbron


Ojoj, detta kommer att resultera i många arga insändare i Sydsvenskan. Kan se rubrikerna framför mig:


- Pendlare kom 5 minuter försent och blev av med jobbet på grund av Barack Obama!

- Sven väntade på tåget i två timmar, men inget tåg kom och Skånetrafiken vägrar ge han ersättning för biljetten, de skyller på Obama!

- Ännu fler störningar i tågtrafiken på Öresundsbron, denna gång var det Barack Obamas fel!

- Pensionären Gösta kunde inte ta sin dagliga tripp till Köpenhamn för att inhandla sprit som han sedan bruka sälja bakom Mobilia i Malmö. Han är bitter på Barack Obama!



1 kommentar:

Siquidem sa...

Och givetvis sänder de ut en fotograf också, vad är en arg insändare utan en bild på en "upprörd" "medborgare" som "rasar"? :)