torsdag 28 maj 2009

Dag 4-5

Dag 4:

Efter gårdagens slappande vid poolen var vi redo för utgång igen. Denna gången bar det iväg till Palms. Vi åt först middag på en mexikansk restaurang. Det är helt sjukt hur mycket mat man får. Det ser knappt ut som man har rört maten när man är färdig. Vi tar hissen upp till Ghost bar som verkligen visade sig vara dött, men, men, vi drar vidare till Moon. Där spenderar vi några timmar på dansgolvet. Tripp, Trapp och Trull bestämmer sig sedan för att ge upp medan jag och Babbel känner oss i högform och fortsätter festandet en våning ner på Playboy lounge.

Vid baren träffar vi, vad jag skulle anta, är världens snabbaste bartender. Man hann knappt beställa innan man fick drinken serverad. Det var rätt intressant att se hur hon sprang rundor när flaskorna och glasen vinade runt bakom bardisken. Efter att vi har stått och beundrat bartender beger vi oss ut i minglet. Ett par playboy bunnies springer förbi oss. Jag och Babbel bestämmer oss för att bli fotograferade med några. Mycket dålig idé. Hur kan man jämföra sig med en bunnie, det går inte.

Hur sött man än smilar bredvid så ser man ut som något katten släpade in förra veckan. Efter ett par försök bredvid några olika bunnies ger vi upp. Ett par spelautomater hägrar i fjärran. Vi bestämmer oss för att prova att vinna storvinsten istället. Det går inte heller något vidare, däremot träffar vi några trevliga amerikanerna som vi samtalade med resten av kvällen.


Dag 5:
Hooters och en lång väntan på Tripp, Trapp och Trull vid fontänen vid Bellagio. Jag tror vi hann se nästan alla olika visningar innan de dök upp. Efter det var jag trött och sur. Höll nästan på att flippa ur när Trapp skulle ta sitt 211:e foto av Eiffeltornet eftersom hon inte hade ett foto från den vinkeln, och inte ett foto med den upplösningen. Gah...

Inga kommentarer: